Paroxetine kopen via Internet

Paroxetine kopen via Internet

Paroxetine is een UR-geneesmiddel. Dat betekent dat het geneesmiddel Uitsluitend op Recept verkrijgbaar is. U kunt dus alleen paroxetine kopen bij uw apotheek wanneer u een recept heeft gekregen van uw (huis)arts. Paroxetine is niet te koop in de drogist. Vaak wordt paroxetine gewoon vergoed door uw zorgverzekeraar. Zie  Merken, doseringen, kosten en vergoedingen.

Illegale paroxetine kopen via internet

Via het internet worden veel geneesmiddelen illegaal verhandeld. Er kleven een aantal zeer grote gevaren aan. U kunt bijvoorbeeld een nepmiddel krijgen, een middel waarvan de uiterste houdbaarheid is verstreken of een middel met een te hoge of te lage dosering. Er zijn via google gemakkelijk een aantal sites te vinden waar u paroxetine zonder recept kunt kopen. Dit is in Nederland verboden! Naast het feit dat dit illegale prakijken zijn, is het niet gegarandeerd dat u daadwerkelijk het juiste geneesmiddel of de juiste dosering geleverd krijgt. Ook staat u niet onder controle van een arts of apotheker, dit kan nadelig zijn voor de bijwerkingen. De truc van deze websites is vaak dat ze zeggen u een online consult kan aanvragen en deze het recept vervangt. U vult dan een aantal vragen in en daar zou een arts naar kijken. Dit is echter niet toegestaan, dit is namelijk geen vervanging van een recept. Alleen een arts die u ook daadwerkelijk gezien heeft, mag een recept voor u uitschrijven. De patiënt en de arts moeten een zogenaamde behandelrelatie hebben, ze moeten elkaar dus kennen. Een online consult van een (web)arts die u nog nooit in levenden lijve heeft gezien is dus geen vervanging voor een recept. Op basis van zo’n online consult mogen dus geen receptgeneesmiddelen geleverd worden! Paroxetine kopen via internet raden wij dus ten zeerste af.

Een ander opvallend punt aan deze illegale sites is het feit dat ze medicijnen in de aanbieding hebben. Het is verboden om reclame te maken voor medicatie en om medicatie in de aanbieding te doen. Koop dus geen paroxetine via internet

Legaal paroxetine kopen

Naast deze illegale websites bestaan er ook internetapotheken. Hierbij stuurt u uw recept van uw eigen (huis)arts op naar de webapotheek. Uw recept wordt op dezelfde manier verwerkt als in uw eigen apotheek. Dit is wel legaal en hier kunt u dus gewoon uw recept van uw eigen (huis)arts naartoe sturen. Op deze manier kunt u met een gerust hard paroxetine kopen.

Meer informatie

Omdat illegale verkoopsites vaak moeilijk te herkennen zijn, is het veiliger om uw medicatie via uw eigen apotheek te verkrijgen. Uw eigen apotheker heeft uw volledige medicatie-overzicht en weet dus het beste wat u wel en niet kan/mag slikken. Mocht u toch uw geneesmiddelen via internet willen kopen, let er dan goed op of u te maken heeft met een illegale site of een legale internetapotheek. Meer informatie over dit onderwerp (waaronder een aantal kenmeren waarop u moet letten bij het aanschaffen van geneesmiddelen via internet) kunt u vinden op  apotheek.nl 

Een reactie plaatsen